Corona-informatie bezoekers Sportpark Duinwetering

Toelichting Sportpark

Op het Sportpark zijn diverse aanwijzingen te vinden, zoals handreinigingsmiddelen en looproutes. Volg de aanwijzingen van het Sportpark en de beheerders op.

De kleedruimten zijn geen verblijfsruimten, kom zo veel mogelijk aangekleed naar het Sportpark.

Op de tribunes zijn de ca. 50 zitplaatsen gemarkeerd, hier dient aangehouden te worden. Hier hoef je jezelf niet voor te registreren, maar vol is vol.

Het Sportcafé is enkel beschikbaar voor de binnensport en heeft enkel ca. 40 zitplaatsen. Staan in het Sportcafé mag niet.

Afhalen kan bij de bar in het Sportcafé als je jezelf kan kenbaar maken als binnensporter of supporter van de binnensport. Vraag bij het NOVO team na hoe je jezelf kenbaar kan maken.

Eén persoon kan afhalen, zorg er voor dat je geen rij creëren in het Sportcafé zelf.

Drank mag genuttigd worden op de tribune, maar alleen als je een zitplaats hebt.

Toelichting regels om het veld

De aanvoerder wordt gevraagd er voor te zorgen dat onderstaande punten gehanteerd worden

De opstelling met de tel-tafel, scheidsrechter en coaches rondom het veld wordt op 1,5 meter gepositioneerd. Laat deze op deze wijze staan.

Per veld zijn reinigingsmiddelen aanwezig voor het reinigen van de stoelen, banken en de tablet.. Gebruik deze voor en na de wedstrijden en bij veldwissel voor de tafels, banken, stoelen, telbord en tablet.

In overleg met het Sportpark proberen we een kleedkamer verdeling op te stellen voor de uit en thuisspelende teams.

De NOVO teams geven de uitspelende teams de ruimte om na de wedstrijd zo snel mogelijk gebruik te maken van de kleedkamers en douches om drukte in de kleedkamers te voorkomen.